Yunusemre Ile Spor Yapti 6 Ayda 10 Kilo Verdi

Manisa’da iki çocuk annesi Ayse Asikli Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ayn-i Ali Hanim Lokali’nde düzenlenen kursta spor yaparak 6 ayda 10 kilo verdi.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanim lokallerinde bayanlarin form tutmasina imkan taniyor. Ayn-i Ali Hanimlar Lokali’nde düzenlenen spor kursuna katilan 2 çocuk annesi Ayse Asikli artik daha mutlu. 43 yasindaki Asikli 6 ayda spor yaparak fazla kilolarindan kurtuldu. Antrenör Cansu Uslu rehberliginde 10 kilo veren Asikli, 65 kilodan 55 kiloya düstü. Kilo verdikçe kendine olan güveninin arttigini dile getiren Ayse Asikli, “Sporun bana kazandirdigi birçok sey var. Bunlarin basinda saglik ve özgüven. Çok mutluyum. Bundan sonra da sporu hayatimin bir parçasi haline getirecegim. Bize bu imkânlari sagladigi için Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Asikli’nin azimli bir kursiyer oldugunun altini çizen Antrenör Cansu Uslu ise süreci su sözlerle aktardi: “Ayse hanimin metobolizma yasi 45’ten 35’e, yag orani ise yüzde 33.3’ten, yüzde 23’e geriledi. Bel çevresi 13 santimetre inceldi. Saglikli beslenme ve düzenli spor ile bu basariyi elde etti. Disiplinli bir sekilde ilerlemesinden dolayi kendisini tebrik ediyorum”

Kaynak: İHA