Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Trabzon Sube Baskanligi'na Selçuk Kiliç Yeniden Seçildi

TSYD Trabzon Subesi’nin lokalinde gerçeklestirilen genel kurula tek liste ile giren Selçuk Kiliç, kullanilan 28 oyun tamamini alarak yeniden baskanliga seçildi.

Yönetim kurulunda Gürkan Ata, Gökmen Sahin, Yunus Emre Sel, Nurgül Günaydin, Yahya Karabina, Özer Çalik yer aldi. Yönetim kurulu yedek listesinde ise Tuncay Lakot, Hasan Tuncel, Ismail Düzgün, Tolga Saglam, Yunus Mermertas ve Ahmet Çaglar Yildirim bulunuyor.

Denetleme Kurulu ise Osman Çavusoglu, Halil Ayyildiz ve Selahattin Özcan’dan olustu.

TSYD Trabzon Sube Baskani Kiliç, yaptigi konusmada, genel kurulun herkese hayirli olmasini dileyerek, sunlari söyledi:

“3 yillik görev süremiz sona erdi, bugün tekrar bir 3 yil daha süre almak için karsinizdayiz. Göreve geldigimiz günden itibaren dernegimize, meslegimize, Trabzon sporuna katki saglamak için gayret gösterdik, hizmet verdik. Bugün de yine ayni heyecani yasiyoruz.

Ekip arkadaslarimla bir seyler basardik ama bunu tek basimiza yapmadik. Trabzon’un güçlü yerel basininin destegi ve bu meslege emek vermis abilerimizin olusturmus oldugu intiba ile bu basariyi yakaladik. Henüz basarinin baslangicinda oldugumuza inaniyoruz. Ben birlik, beraberlik içerisinde önümüzdeki dönemde daha iyi hizmetler yapacagimiza inaniyorum. Planlarimiz, projelerimiz var bunlari harekete geçirecegiz.”

Yönetim kurulu görev dagilimini ise ilk toplanti da gerçeklestirecek.

Kaynak: İHA