TÜFAD Kayseri Subesi'nde Mevcut Baskan Osman Yozgat Güven Tazeledi

Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) Kayseri Subesi’nin olagan genel kurulunda mevcut baskan Osman Yozgat, yeniden seçilerek güven tazeledi.

TÜFAD Kayseri Subesi’nde düzenlenen genel kurul, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Divan baskanligini Ali Üstünel’in yaptigi kurulda bir konusma yapan TÜFAD Kayseri Sube Baskani ve baskan adayi Osman Yozgat, “Biz antrenörler bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada burayi daha yükseklere tasima çabasi içerisinde olalim. Birlikte olmak istemeyenler için yapacak bir sey yok. Biz birlikte, bir aile ortami içerisinde geldik ve bu da buralara yansidi. Arkadaslarimizla birlikte nereden nereye geldigini anlatmaya gerek yok. Biz birlikte olursak önemli isler yapariz. Biz antrenörler hiç kimsenin rakibi degiliz. Hiç kimse de bizim rakibimiz degil, olamazda. Antrenörün sayginligini, seviyesini ve kisiligini yapabildigimiz kadar en üst seviyeye tasimak, tasimak isteyenlere yardimci olmak istiyoruz. istemeyenlerle de alakali zaten yapacagimiz bir sey yok. Bu camiayi buraya birliktelik getirdi. Bundan sonra da daha büyüyerek devam etmesi için çabalayacagiz” ifadelerini kullandi.

Yozgat’in konusmasinin ardindan yönetimin faaliyet raporu okundu. Yapilan seçimde tek aday olan mevcut baskan Osman Yozgat, yeniden baskan seçilerek güven tazeledi. Olusan yönetim kurulu su sekilde:

“Osman Yozgat, Ahmet Yildiz, Mutlu Önal, Serdar Sucan, Mustafa Türkmen, Gökmen Basoglu, Ismail Dogan, Mustafa Demirpolat, Zafer Türkmen, Ishak Kattas, Emin Gök, Dogan Dogan, Erhan Kan, Öner Sahin, Sebahattin Tekin.”

Kaynak: İHA