Trabzon Idmanocagi'ndan Hürriyet'e 100. Yil Hediyesi

100. yilini kutlayan Trabzon Idman Ocagi Spor Kulübü, Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’e 100. yil hediyeleri takdim etti.

Kurulusu 20 Ocak 1921 olan Trabzon Idman Ocagi Spor Kulübü, 100. yilini kutluyor. Trabzon ve Türkiye’nin önemli kulüplerinden, Türk futboluna çok sayida sporcu ve teknik direktör yetistiren kulübün geçen yilki olaganüstü genel kurulunda baskanligina gelen Vehbi Serdar Arz, Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’e kulübün 100. yili için özel olarak hazirlanan hediyelerini sundu. Baskan Hürriyet için hazirlanan hediyeleri Trabzon Idmanocagi’nin eski voleybol antrenörü olan Yahya Kaptan Mahalle Muhtari Ahmet Mirzaoglu takdim etti.

Trabzon Idmanocagi’nin 100. yilini kutlayan Hürriyet, “Sporun birlestirici gücü mesafeler ne olursa olsun toplumlari kenetler. Önemli olan samimi yaklasimlardir. Türk sporumuzun asirlik çinari Trabzon Idman Ocagi Spor Kulübü’müzün degerli baskani Vehbi Serdar Arz beyefendiye nazik düsüncesinden dolayi sükranlarimi sunuyorum. Yahya Kaptan Mahalle Muhtarimiz sayin Ahmet Mirzaoglu’na da buralara kadar zahmet edip bizlere degerli kulübümüzün hediyelerini takdim ettigi için ayrica tesekkür ediyorum. Trabzon Idmanocagi Spor Kulübü’müzün 100. yilini kutluyor, nice 100 yillar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA