THY, Taraftarlarin Kalplerini A Milli Takim Ile Bulusturuyor

THY, UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda A Milli Takim'in yaninda oldugunu hissettirmek amaciyla futbolculara, taraftarin kalp atis grafiginin yerlestirildigi özel formalari hediye etti THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Ilker Ayci: 'Ülkemizin bayrak tasiyici havayolu olarak, futbolda ve birçok spor dalinda milli takimlarimizin yolculuklarinda onlarla beraberiz'.

Türk Hava Yollari (THY), geçen sezon pandemi nedeniyle ertelenen UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda A Milli Takimin yaninda oldugunu hissettirmek amaciyla özel bir çalismaya imza atti.

THY Basin Müsavirligi'nden yapilan açiklamaya göre, Türkiye’nin dört bir yanindaki farkli demografik yapilardan taraftarlar bir araya getirilerek, Türkiye A Milli Futbol Takimi’nin UEFA EURO 2020 eleme mücadelelerini tekrar izledi.

Katilimcilar videolari izlerken, kalp atislari ve verdikleri reaksiyonlar özel gelistirilen bir cihazla kaydedilerek Türkiye’nin kalp atis grafigi olusturuldu ve toplanan veriler ay-yildizli formalara yerlestirildi. Hazirlanan bu formalar, millilerin yasattigi duygularin anlatildigi bir mektup ile Avrupa yolculuklari öncesinde kendilerine hediye edildi.

Millilerin formalarina her dokundugunda hem Türkiye’nin kalp atisini hissetti hem de sesini duyabildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani M. Ilker Ayci, sunlari kaydetti:

"Futboldaki bayrak tasiyicilarimiz olan millilerimizi bu önemli yolculukta da yalniz birakmiyoruz. Ülkemizin bayrak tasiyici havayolu olarak, futbolda ve birçok spor dalinda milli takimlarimizin yolculuklarinda onlarla beraberiz. Gerçeklestirdigimiz bu çalismayla kalbimizin bir ve millilerimizin yaninda oldugunu hatirlatiyor, UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda takimimiza basarilar diliyoruz."

Ünlü müzisyen Mahmut Orhan’in da içinde bulundugu Sibourne ekibi, kalp verisi grafigi, kalp sesleri ve çesitli kültürel ögeleri barindiran sesleri bir araya getirip A Milli Takim için özel bir mars da hazirladi.

Türk Hava Yollari’nin A Milli Takim’a özel olarak hazirladigi "Kalbimiz Bir" filmi internetten izlenebilecek.

???????

Kaynak: AA