Samsunspor Brahim Darri Ile Sözlesme Imzaladi

SAMSUN – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir dönem adi Fenerbahçe’yle de anilan kanat oyuncusu Brahim Darri ile 2 yillik anlasma sagladi.

Geçen sezon gerçeklestiremedigi Süper Lig hayalini bu sene basarmak isteyen Samsunspor, transfer çalismalarina hiz verdi. Kirmizi-beyazlilar Hasan Kiliç, Erald Çinari ve Hüseyin Öztürk’ün ardindan 4. transferini de Brahim Darri’yi renklerine katarak yapti. Son olarak Süper Lig’de Büyüksehir Belediye Erzurumspor formasini giyen Fasli Brahim Darri, Samsunspor ile 2 yillik anlasma sagladi.

Samsunspor’un resmi internet sitesinden yapilan açiklamada, “Kulübümüz, son olarak Büyüksehir Belediye Erzurumspor takiminda forma giyen kanat oyuncusu Brahim Darri ile 2 yillik prensip anlasmasina varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” denildi.

Kariyerinde resmi olarak 186 maça çikip 18 gol atma basarisi gösteren Brahim Darri, Witesse formasi ile basladigi profesyonel futbol kariyerine sirasiyla De Graafschap, Heracles, NEC Nijmegen, Den Bosh, Fatih Karagümrük ve BB Erzurumspor ile devam etmisti. Bir dönem Fenerbahçe ile adi geçen 27 yasindaki Darri, geçen sezon Büyüksehir Belediye Erzurumspor formasi ile 12 maça çikmis ve 1 asist katkisi yapmisti.

Kaynak: İHA