Riza Çalimbay Açiklamasi 'Tüm Kalbimiz Milli Takimla Atacak'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, EURO 2020’nin açilis maçinda Italya ile karsilasacak olan A Milli Futbol Takimi’na basarilar diledi. Çalimbay, “Insallah milli takimimiz Italya’dan basariyla döner. Yarin tüm kalbimiz milli takimla atacak” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, A Milli Futbol Takimi’nin, 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2020) açilis maçinda yarin Italya ile oynayacagi mücadele öncesi Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu.

Milli takima Avrupa Sampiyonasi’nda basarilar dileyen deneyimli teknik adam, “Milli takimimizda gerçekten her sey çok iyi gidiyor. Ben de inaniyorum. Çok iyi bir takimimiz var. Iyi bir takimimiz oldugunu herkes de kabul ediyor. Milli takimimizin çok iyi bir kadrosu oldugu da belli. Teknik Direktör Senol Günes, zaten kendisi de çok iyi bir hoca ve iyi kadro kurdu. Milli takimin büyük çogunlugu yurt disinda oynayan arkadaslarimizdan olusuyor. Hepsi kendi mevkiinde çok çok basarililar. Milli takimimizin yukariya oynamasi takimin basarisindan kaynaklaniyor. Çok güçlü bir kadromuz ve hirsli oyuncularimiz var. Yukariya oynamasi sans falan degil, direkt basari kaynakli. Ben Senol hocaya ve futbolculara basarilar diliyorum. Insallah sakatlik yasanmaz ve milli takimimiz Italya’dan basariyla döner. Yarin tüm kalbimiz milli takimla atacak” diye konustu.

(Oguzhan Sarzep /IHA)

Kaynak: İHA