Özdemir Açiklamasi 'Ilk Tercihimiz Fatih Terim'

Galatasaray baskan adaylarindan Ibrahim Özdemir, seçilmeleri halinde teknik direktör olarak ilk tercihlerinin Fatih Terim oldugunu söyledi.

Galatasaray baskan adaylarindan Ibrahim Özdemir, TRT Radyo 1’de yayinlanan Spor Servisi programinda Ahmet Fisunoglu’nun konugu oldu. Özdemir, tüm seçim vaatlerini ve yönetim stratejisini paylasti.

"Seçimden çekilmem ihanet olur"

Ibrahim Özdemir, seçimden çekilecegi iddialarini yalanlayarak, "Böyle bir fikri düsünmek bile arkadaslarima ihanet olur, böyle güçlü bir liste neden seçimden çekilsin’’ dedi.

Ekibiyle baskanlik için 3 yildir çalistigini söyleyen Özdemir, Galatasaray’in uzun yillardir kötü yönetildigini ve sürekli asagiya dogru gittigini ifade etti.

Ibrahim Özdemir, "Biz bu kötü gidise dur demek için adayiz" dedi.



Ilk tercih Terim

Ibrahim Özdemir, teknik direktör konusunda ilk gidecekleri ismin Fatih Terim oldugunu duyurdu. Özdemir, "Terim ile konusuruz, sartlari degerlendiririz ve Galatasaray menfaati için ne gerekiyorsa onu yapariz’’ ifadelerini kullandi. Terim’in de çok iyi bir Galatasarayli oldugunu söyleyen Ibrahim Özdemir, "Ben dahil kimse vazgeçilmez degil" diyerek her konuda alternatif planlarinin oldugunu ilan etti.

"Sartlar olusursa, Hakan Çalhanoglu’nu transfer ederiz"

Ibrahim Özdemir, milli yildizin çok iyi bir Galatasarayli oldugunu söyledi ve basarili futbolcuyu transfer etmek istediklerini yineledi. "Bu istegimiz Avrupa’da da büyük ses getirdi’’ diyen Özdemir, 27 yasindaki futbolcunun transfer edilmesi için yogun gayret gösterilecegini de aktardi.

"Galatasaray markasi büyük bir gelir kaynadigi"

Sari-kirmizilarin mali açidan zor durumda oldugunu söyleyen Ibrahim Özdemir, borçtan hiç korkmadigini açikladi ve dogru yönetilirse Galatasaray markasinin çok büyük bir gelir kaynagi olacagini ifade etti.

Özdemir sözlerine "Galatasaray’in gelir problemi degil harcama problemi var’’ diyerek devam etti.

Kaynak: İHA