MKE Ankaragücü'nde Yeni Baskani Faruk Koca Oldu

MKE Ankaragücü’nde yapilan Olagan Genel Kurul’da yeni baskan Faruk Koca oldu.

Eryaman Stadyumu’nda yapilan MKE Ankaragücü Olagan Genel Kurulu’nda kulüp baskanligi için Metin Akyüz ve Faruk Koca yaristi. Yapilan oylamada sonuçlarinda Faruk Koca’ya 802 oy çikarken, Metin Akyüz’e ise 256 oy aldi. Sonuçlara göre Faruk Koca MKE Ankaragücü’nün yeni baskani oldu.

Seçim sonunda açiklamalarda bulunan yeni baskan Koca, “Çok yorucu bir gündü ama sonuç ve fotograf Ankaragücü’ne yakisir sekilde oldugu için yorgunlugumuz bitti. Baskan adayi Metin agabeyimize gösterdigi centilmence yaristan dolayi kendisine tesekkür ediyorum. Buralar geçici görevlerdir, hayirla yad edilmek her seyden önemlidir. Son zamanlarin Ankaragücü adina en demokratik kongrelerinden biri oldu” ifadelerini kullandi. Baskanlik yarisi sonunda seçimi kaybeden Akyüz kazanan rakibini tebrik etti.

Faruk Koca baskanligindaki yönetim kurulunun asil üyeler listesinde ise su isimler bulunuyor:

Ismail Mert Firat, Cengiz Kaya, Durali Akpinar, Murat Bayramoglu, Kamil Karip, Ferudun Geçgel, Hüseyin Akgül, Fikret Çimen, Yusuf Bugra Tanik, Mehmet H. Senal, Mehmet Sahin, Hakan Bilgin, Sezai Kahraman, Hakan Saral, Soner Kurt, Mustafa Baser, Gökalp Üstün, Tan Alar, Caner Camci, Harun Ogras.

Kaynak: İHA