Masa Tenisinde Sampiyon Oldular, Mutluluklarini Baskan Basdegirmen'le Paylastilar

ISPARTA Isparta’da Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Baskani Mesut Çelikkol ve 2.Lige yükselen Masa Tenisi Takiminin Antrenörü Cengiz Adigüzel ile sporcular Yahya Seçkin, Aytekin Sarisahin, Hüseyin Seçkin, Melih Sarisahin, Yusuf Adigüzel, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’i makaminda ziyaret etti.

2019-2020 sezonunda masatenisi bransinda 3.lige yükselen ve 2020-2021 sezonunda birinci etabi Aydin Didim, ikinci etabi Tokat’ta yapilan müsabakalar sonrasinda ligi lider tamamlayan Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takimi 4-6 Haziran tarihlerinde Hatay ilinde yapilan playy-of müsabakalari sonrasinda namaglup olarak sampiyon oldu ve 2.lige yükseldi. Sporcular, teknik heyet ve kulüp baskani Mesut Çelikkol sampiyonluk mutlulugunu Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ile paylasti.

Genç Hareket Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Adigüzel, kulüp olarak yaptiklari çalismalar ve Masa Tenisi Takimi olarak elde edilen basari hakkinda Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e bilgi verdi. Adigüzel, “Kendi yetistirdigimiz sporcularla bu basariyi elde ettik. Altyapiya da önem veriyoruz, antrenmanlarimizi araliksiz sürdürüyoruz” diyerek, Baskan Basdegirmen’e gösterdigi ilgi ve alakadan dolayi tesekkür etti.

Alinan basaridan dolayi teknik heyet, yönetici ve sporculari kutlayan Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Sampiyonluk kupasini Isparta’miza getirdiginiz için tesekkür ediyorum. Isparta’miz için bu yil sampiyonluklar yili oldu. Ispartaspor’umuz 2.lige çikarken, masa tenisi takimimiz da ayni sekilde 2.lige çikan ekibimiz oldu. Bu güzellikleri, basariyi sehrimize yasattiginiz için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Isparta’nin bilinirliginin artmasi, isminin öne çikmasinda sporun da büyük katkisinin oldugunu belirten Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, alinan basarili sonuçlarin kendilerini mutlu ettigini ve gururlandirdigini ifade etti.

Basdegirmen, “Sizlerin altyapiyla, kendi çocuklarimizla bu basariyi elde etmesi ayri bir güzellik. Bu basarilarin artarak devami bizim dilegimizdir” seklinde konustu.

“Tüm sporcularimizin yanindayiz”

Amatör spor kulüplerinin her zaman yanlarinda olduklarini belirten Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Tüm sporcularimizin yanindayiz. Kulüplerimize destek veriyoruz. Sadece maddi destek degil, altyapi destegi olarak her zaman sporcularimizin, idarecilerimizin yanindayiz. Spor ile ilgili son bir yil içerisinde yapmis oldugumuz ataklarla sehrimizin tamamini spor merkezi haline getirdik. 16 semt sahasi yaparak spor yapabilmenin önünü açtik. Ayrica yüzme havuzu, spor salonu, hali sahamiz ve bunlarin yaninda da sporcularimizin altyapi hizmetini verecek bir merkez yapiyoruz. 3 adet gençlik merkezimizin yapimi devam ediyor. Gençlik merkezleri sizler için çok önemli. Masa tenisi sporcularimiz için önemli. Gençlik merkezlerimiz çocuklarimizin derslerini çalisabilecegi, sporunu yapabilecegi bir altyapidir. Sadece maddi olarak degil altyapi olarak da bizler her zaman sizleri destekliyoruz. Yapilan spor yatirimlari ile sizlerin aldigi basarilari taçlandirmis oluyoruz. Bu sampiyonluk kupalari ile yapmis oldugumuz yatirimlarin karsiligini aldigimizi görüyorum. Her türlü yardima haziriz, Isparta Belediyesi her zaman sporcunun yaninda. Basarilarinizdan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA