Kocaelispor, Mevlüt Çelik Ve Ilyas Kubilay Yavuz'u Kadrosuna Katti

TFF 1. Lig'in yeni takimlarindan Kocaelispor, futbolcular Mevlüt Çelik'le 3, Ilyas Kubilay Yavuz'la da 2 yillik sözlesme imzaladi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konusan Kocaelispor Kulübü Baskani Engin Koyun, taraftarlarin her zaman kendilerinden sampiyonluk bekledigini belirterek, büyük bir camia olduklarini ve bu dogrultuda transfer çalismalarini sürdürdüklerini söyledi.

Sözlesme imzaladiklari Mevlüt ve Ilyas Kubilay'in takima katki saglayacagini ifade eden Koyun, "Hayirli olsun, kulübe hos geldiniz. Hocamizin raporu dogrultusunda mevcut kadronun yaklasik yüzde 50'si kalacak. Takima takviyeler yapmak için de çalisiyoruz. Ayrilacak sporcularla ilgili arandigimizda, onlara referans oluyoruz çünkü bu kulübe emekleri geçti. Su an itibariyla 10-12 isim üzerinde çalismamiz olacak. Birkaç arkadasla görüsmemiz sürüyor, transferleri bitmek üzere. Birkaç gün içinde yeni isimleri ekibe dahil edecegiz." diye konustu.

Koyun, her bölge için 2 veya 3 alternatifli sekilde çalisip, ortak akli kullanarak transfer karari verdiklerini, kulübün menfaatlerini düsünerek hareket ettiklerini bildirdi.

Transferlerden Ilyas Kubilay Yavuz, Kocaelispor'la anlastigi için mutlu oldugunu belirtip, basarili olma adina elinden geleni yapacagini vurgularken, Mevlüt Çelik ise yeni kulübünde sampiyonluk yasamak istedigini, bu dogrultuda da takima yardimci olmaya çalisacagini kaydetti.

Konusmalarin ardindan iki futbolcu, kendilerini yesil-siyahli ekibe baglayan mukavelelere imza atti.

Kaynak: AA