Kabakci'dan Çim Hockeyi Sporcularina Ziyaret

Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, Kayseri Çim Hockey takimini antrenman yaptiklari tesislerde ziyaret etti.

Kabakci Erkilet Spor Tesislerine yaptigi ziyaretinde oyuncularla sohbet edip tesislerde yaptigi incelemeden sonra, oyunculara katilarak çim hockeyi oynadi. Gerekirse çim hockeyi için çalismalara baslayacaklarini söyleyen Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, “Bugün Erkilet Spor Tesislerimizde çim hockeyci gençlerimizin alt yapidaki spor kulübümüzün 5S 2. Lig müsabakalari için sürdürdügü çalismalarini birlikte izlemeye geldik arkadaslarimizla. Basta bugün burada çalisan gençler, sporcularimiz ve antrenörlerimiz olmak üzere, özellikle gelismekte olan çim hockeyinde güzel bir çalisma ortamini ortaya koymalari, gençlerimize çim hockeyi ve salon hockeyi oyunlarinin tanitiminda ve çalismalarinda emek verdikleri için tesekkür ediyoruz. Çim hockey bransini bizler de çok önemsiyoruz. Özellikle gençlerimizin son yillarda ülkemizde ve ilimizde yaptigi önemli branslardan biri olmaya basladi.

Altyapida da 2009 dogumlu basta olmak üzere gençlerimiz çok iyi bir sekilde bu bransi yapmaya basladilar. Burada ben antrenörlerimize tesekkür ediyorum çünkü burada büyük gayret ve emekle çalisiyorlar. Güzel de bir ortamimiz var, her türlü imkani Gençlik ve Spor Il Müdürlügü olarak veriyoruz. Insallah üst liglerde de alt yapinin olusturdugu bu temel çalismalari tasiyacagiz. Bu zemin sentetik suni çim ama gerekirse çim hockeyin zemini olabilecek bir çalismayi da sehrimize yapmayi düsünüyoruz. Biraz daha kisa ve daha politan bir zemin olmasi gerekiyor. Buradan da hedefimiz bu gelismekte olan bransimizi bir tesise de kavustururuz diye düsünüyorum. Tekrar emek veren herkese çok tesekkür ediyorum. Insallah basarilari daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA