Izleyiciler Bu Yaz TRT Ile Spora Doyacak

Dünyanin en önemli spor organizasyonlarindan 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi, Wimbledon Tenis Turnuvasi, 2020 Tokyo Olimpiyatlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari, bu yaz TRT'de izleyicilerle bulusacak.



Salgin nedeniyle bir yil ertelemeli olarak 11 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi heyecani, TRT'de yasanacak. Türkiye-Italya açilis maçiyla baslayacak olan sampiyonada oynanacak 51 müsabakanin tamami, TRT'nin 3 ayri kanalinda canli yayimlanacak.

Teniste dört grand slamden biri olan Wimbledon Turnuvasi da TRT'de tenisseverlerle bulusacak. 28 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde dünyanin en önemli tenisçilerinin boy gösterecegi turnuva, canli yayinla TRT Spor ve Türkiye'nin yeni spor kanali TRT Spor Yildiz'da olacak.

1972'den bugüne Türkiye'nin olimpiyat kanali olan TRT, olimpiyat mesalesini 13. kez evlere tasiyacak. Heyecanla beklenen 2020 Tokyo Olimpiyatlari ve Paralimpik Oyunlari'nda dünya yildizlari ve milli sporcularin madalya mücadelesi, TRT'de ekranlara gelecek. 2020 Tokyo Olimpiyatlari 23 Temmuz-8 Agustos tarihlerinde, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari ise 24 Agustos-5 Eylül tarihlerinde canli yayinla TRT Spor ve sporun her rengini ekrana getiren TRT Spor Yildiz'da izlenecek.

Kaynak: AA