Gençlerbirligi'nin Yeni Baskani Mehmet Niyazi Akdas Oldu

Gençlerbirligi Spor Kulübü’nde gerçeklestirilen seçimli olaganüstü genel kurulda tek baskan adayi olarak seçime giren Mehmet Niyazi Akdas, aldigi 197 oyla Gençlerbirligi’nin yeni baskani seçildi.

Gençlerbirligi’nin yeni baskani Mehmet Niyazi Akdas oldu. Ilhan Cavcav Tesisleri’nde gerçeklestirilen seçimli olaganüstü genel kurula tek aday olarak giren Akdas, yaklasik 300 delegenin katildigi seçimde 197 oy alarak baskan seçildi. Daha sonra açiklamalarda bulunan Baskan Akdas, “Bizlere yakisir bir sekilde kongremizi tamamladik. Hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkür ederim. Iste Gençlerbirligi’nin durusu bu; problemsiz, hadisesiz bir genel kurul. Yeni bir dönem basliyor. Kulübümüz için yeni bir sayfa açiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaslarimizla birlikte; katilimci, paylasimci, seffaf, dürüst, çaliskan ve idealleri olan bir süreci insa edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Inaniyorum ki sizlerle birlikte kisa süre sonra aydinlik günlere girecegiz”

Gençlerbirligi’ni kisa sürede aydinlik günlere tasiyacaklarini aktaran Akdas, “Emaneti teslim adlik. Layik oldugu yere tasima gayreti içerisinde olacagiz. Bu kulüp için dökecegimiz her alin teri, her emek bizi yarinlarina tasiyacagimiz mutlu ve serefli miras olacaktir. Elbette zor günlerimiz olacaktir. Inaniyorum ki sizlerle birlikte kisa süre sonra aydinlik günlere girecegiz. Iyi isler yapmaya gayret edecegiz. Kulübün menfaatlerini daimi kollayacagiz. Bilmenizi isterim ki önümüz açiktir. Inandik, basaracagiz. Basari bizim olacaktir. Bizleri bu göreve layik gördügünüz için sahsim ve ekip arkadaslarim adina sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA