Gençlerbirligi'nde Murat Cavcav Dönemi Sona Eriyor

Gençlerbirligi’nde 5 senedir baskanlik koltugunda oturan Murat Cavcav, bugün gerçeklesecek olan olaganüstü seçimli genel kurulda baskan adayi olmayacagini açikladi.

Gençlerbirligi Kulübü’ne 2017 yilinda baskan olarak seçilen Murat Cavcav, bugün gerçeklestirilecek olan seçimli olaganüstü seçimli genel kurulda baskanliga tekrar aday olmayacagini bildirdi. Cavcav, “Aslinda bugüne kadar en fazla bu iki kelimenin eksikligini hissettik; saygi ve sevgi. Bu iki kelime çok seyi degistirebilirdi ama olmadi. Umarim bugünden sonra saygi ve sevgi camiamizdan eksik olmaz. Gençlerbirligi, ailemin bir parçasi, babami paylastigim bir kardes benim için. Bu büyük camiada baskanlik görevi de nasip oldu. Onur ve gururla bu görevi yerine getirdim” dedi.



“4 yil boyunca hem içerde, hem disarda sürekli hedef oldum”

Kulübe baskanlik yaptigi süreçte çok fazla elestirilere maruz kaldigini belirten Cavcav, “Elestirilecek pek çok nokta muhakkak var ancak sunu bilmenin gönül rahatligiyla görevimden ayriliyorum; Ne Gençlerbirligi’nin bir kurusuna tamah ettim ne de Gençlerbirligi’nin menfaatini kendi menfaatimden geride tuttum. Benim için hep Gençlerbirligi vardi, ilk Gençlerbirligi vardi. Elestirmek, hakaret etmek, yaftalamak, çamur atmak kolay. Bu 4 yil boyunca hem içerde, hem disarda sürekli hedef oldum. Ben Gençlerbirligi’ni sevmekten vazgeçmedim. Ben ve birlikte yürüdügüm arkadaslarim, hatalarimizi da dogrularimizi da üstlenerek görevden ayriliyoruz. Bugünden sonra Gençlerbirligi’nin mutlulugunu isteyen bir taraftarim. Bugün sadece bu kulübün baskanligindan ayriliyorum. Hiçbir zaman Gençlerbirligi’nin gönlümdeki yeri degismeyecek” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA