Euro 2020 Karsilasmalari Tivibu'da Izlenebilecek

Milli Takimin Euro 2020 macerasi, TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, turnuvanin diger karsilasmalari ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den Tivibu izleyicileriyle bulusacak.

Yarin Türkiye A Milli Futbol Takimi'nin Italya ile karsilasacagi mücadeleyle baslayacak olan 16. Avrupa Futbol Sampiyonasi’nin tüm karsilasmalari Tivibu ekranlarinda olacak.

Türk Telekom'dan yapilan açiklamaya göre, Milli Takimin Euro 2020 macerasi, TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, turnuvanin diger karsilasmalari ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den Tivibu izleyicileriyle bulusacak.

Verilen bilgiye göre, salgin nedeniyle bir yil ertelenen Euro 2020, 11 Haziran'da Türkiye-Italya mücadelesi ile basliyor.

Bu çerçevede Millilerin tüm maçlari Tivibu'dan izlenebilecek.

Sporseverler TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden de Türkiye maçlarini takip edebilecekler.

Turnuvanin diger karsilasmalari da TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den takip edilebilecek. 6 grupta 24 ülkenin mücadele edecegi Euro 2020, 11 farkli sehirde düzenlenecek. 16. Avrupa Futbol Sampiyonasi'nin kazanani ise Londra'da Wembley Stadyumu'nda belirlenecek.

A Grubu'nda mücadele edecek olan Türkiye, Italya, Galler ve Isviçre ile üst tur bileti alabilmek için yarisacak.

Açilis maçinda Roma'da Italya karsisina çikacak Ay-Yildizlilar, daha sonra Bakü’de Galler ile karsilasacak. Türkiye gruptaki son maçini ise yine Bakü'de Isviçre ile oynayacak.

Kaynak: AA