Düzce Üniversitesi'nden Sampiyon Için Kutlama

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümünden mezun olan Milli Boksör Buse Naz Çakiroglu, Paris’te devam eden 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari Avrupa Kota Müsabakalarinda 51 kiloda altin madalya kazandi.

Fransa’nin baskenti Paris’te 51 kiloda ringe çikan Düzce Üniversitesi’nden mezun Fenerbahçe Spor Kulübü Milli Sporcusu Buse Naz Çakiroglu, finalde karsilastigi Ingiliz rakibi Charley-Sian Davison’a sans tanimadi.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari Avrupa Kota Müsabakalarinda 69 kiloda mücadele eden bir diger basarili Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli’de finalde Alman rakibi Nadine Apetz’i yenerek altin madalyanin sahibi oldu. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari Avrupa Kota Müsabakalari’nda milli sporcularimiz Buse Naz Çakiroglu ve Busenaz Sürmeneli altin madalya alirken, Batuhan Çiftçi ve Esra Yildiz bronz madalya alma basarisi göstererek olimpiyat oyunlarinda ülkemizi temsil etme hakki elde etti.

Üniversiteden yapilan açiklamada, “Düzce Üniversitesi olarak ülkemize ve bize bu gururu yasatan milli sporcularimizi tebrik ediyor, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda basarilar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA