Darica'da Yeni Sampiyonlar Yetisecek

Darica Belediyesi bünyesinde bulunan erkekler ve bayanlara yönelik spor salonlari ve havuzlarda yeni kayitlar basladi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla spor yatirimlari hiz kazanirken erkekler ve bayanlar yüzme havuzlariyla spor salonlari korona virüs tedbirleri kapsaminda açiklanan normallesme kararlarinin ardindan yeniden hizmet vermeye basliyor. Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü bünyesinde hizmet veren yüzme havuzlari ve spor salonlarina vatandaslar yogun ilgi gösteriyor.

Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’nün profesyonel egitmenleri esliginde fitness, karate, muay thai, tekwando, boks branslarina start veren spor kulübü, yeni sampiyonlar yetistirmek için spora ilgi duyanlari bekliyor. Hem erkekler hem bayanlar havuzlarinin altinda yeni spor salonlari insa edilirken Daricali gençlerin modern mekanlarda spor yapmalari saglandi.

Deniz Yildizlari Lisesi altinda bulunan erkekler yüzme havuzu ve Sehit Hasan Kaya Imam Hatip Lisesi altinda bulunan bayanlar havuzu olarak bayanlara ve erkeklere ayri olarak hizmet veren yüzme havuzlarinda ise bütün hazirliklar tamamlandi. Yüzme bilmeyen kalmasin sloganiyla kayitlarin alinmaya baslandigi yüzme havuzlarinda egitimler ise korona virüs tedbirleri kapsaminda açiklanacak genelgeyle birlikte baslayacak.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da spor yapmak isteyen gençlere çagrida bulunarak, “Darica Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman önemsiyoruz. Gençlerimizin daha iyi sartlarda spor yapmalarini saglamak için modern spor salonlari insa ettik. Hem bayanlar hem erkeklere yönelik hizmet veren spor salonlarimiz ve yüzme havuzlarimiza ilgi duyan herkesi bekliyoruz. Ayrica yeni sampiyonlar yetistirmeyi amaçliyoruz. Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübümüz bünyesinde yetisen gençler birçok bransta Türkiye ve Avrupa sampiyonluklari elde ederek ilçemizin gururu oldular. Yeni Eray’lar, Oguzhan’lar, Alper’ler yetistirmek en büyük amacimiz” diye konustu.

Kaynak: İHA