Bu Yaz 'TRT Spor Yazi' Olacak

Bu yaz TRT’de spor yazi olacak. TDünyanin en prestijli spor organizasyonlarindan 2020 UEFA Avrupa Sampiyonasi, Wimbledon Tenis Turnuvasi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari bu yaz TRT farkiyla canli yayinlarla sporseverlerle bulusacak.

Korona virüs salgini nedeniyle bir yil ertelemeli olarak 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenecek 2020 UEFA Avrupa Sampiyonasi heyecani TRT’de yasanacak. Türkiye-Italya açilis maçiyla baslayacak olan sampiyonada oynanacak 51 müsabakanin tamami canli yayinlarla TRT’nin 3 ayri kanalinda yayimlanacak.

Bu büyük futbol heyecani TRT 1 ve TRT Spor’un yani sira Türkiye’nin ilk ULTRA HD kanali TRT 4K kanalinin yüksek kalitesiyle ekranlara gelecek.

Wimbledon Tenis Turnuvasi ile nefesler tutulacak

4 Grand Slam’in en önemlisi olan Wimbledon Tenis Turnuvasi, TRT’de tenis severlerle bulusacak. 28 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasinda dünyanin en basarili raketlerinin boy gösterecegi dev turnuva, canli yayinla TRT Spor ve Türkiye’nin yeni spor kanali TRT Spor Yildiz’da olacak.

TRT, olimpiyat mesalesini 13. kez evlere tasiyacak

1972’den bugüne Türkiye’nin olimpiyat kanali olan TRT, olimpiyat mesalesini 13. kez evlere tasiyacak. Heyecanla beklenen 2020 Tokyo Olimpiyatlari ve Paralimpik Oyunlari’nda gelecegin dünya yildizlari ve milli sporcularin madalya mücadelesi TRT’de ekranlara gelecek.

2020 Tokyo Olimpiyatlari 23 Temmuz-8 Agustos tarihlerinde, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari ise 24 Agustos-5 Eylül tarihleri arasinda canli yayinla TRT Spor ve sporun her rengini ekrana getiren TRT Spor Yildiz’da izlenecek.

Kaynak: İHA