Baskan Öztürk'ün Genç Futbolculara Destegi Devam Ediyor

Amatör sporlara verdigi destek ile bilinen Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, fahri baskanligini da yaptigi Yerköyspor Kulübü altyapisinda yetisen 2006 dogumlu futbolcularin A takima katilis törenine katildi.

Törende genç yeteneklerle sohbet eden ve onlardan basari sözü alan Baskan Esat Öztürk, “Ilçemizdeki genç yetenekleri ülke futboluna kazandirmak istiyoruz. Suan birçok yerde olmayan bir yapilanma içerisindeyiz. Insallah bu yapilanmanin güzel sonuçlari olacak. Gençlerimizin basarilari bizleri mutlu edecek” dedi.

Törende konusan Baskan Öztürk, “Bir gururu daha paylasmak üzere buradayiz. Bugün 6 gencimiz A Takima yükseldi. Biz, ülke futboluna genç yetenekleri kazandirmak istiyoruz. Kayserispor Baskanimiz Berna Hanima yaptigimiz ziyaretimizde de bundan bahsettik. Ilhan Parlak gibi oyuncularin sayisini artirmamiz gerektigini söyledik. Ilçemizde kurumlarimizla, siyasilerimizle birlikte gençlerimizin gelecegiyle yakindan ilgileniyoruz. Biz gençlerimiz iyi yerlerde görmek için çaba sarf ediyoruz. Buradan gençlerimiz ile özel ilgilenen Osman Çakmak, Bülent Uygun ve Bayram Bektas hocalarimiza tesekkür ediyorum. Tabi futbol disindaki sporlarda da bir variz. Kayak sporuna genç yetenekler kazandirmak için Armada Kayak ve Snowboard kulübümüz ile çalismalar yapiyoruz. Belediye olarak bir çok amatör spor dalina destek veriyoruz. Ilçemizin dogasi, iklimi ve arazi yapisi buna oldukça uygun. Ben yavrularimiza basarilar diliyorum. Ayrica gençlerimizin yetismesinde katkida bulunan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Törende A Takim’a yükselen futbolculara Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, AK Parti Ilçe Baskani Esat Türkmenoglu ve MHP Yahyali Ilçe Baskani Nebi Akkus tarafindan krampon hediye edildi. Ayrica Yerköyspor’a Yahyali Belediyesi tarafindan antrenman malzemeleri hediye edildi.

Kaynak: İHA