Antalyaspor, Erkan Eyibil'i Kadrosuna Katti

FT Antalyaspor, 20 yasindaki orta saha oyuncusu Erkan Eyibil’i kadrosuna katti.

Antalyaspor’un Dösemealti ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen törenle Erkan Eyibil, Antalyaspor ile 5 yillik sözlesme imzaladi. Imza töreninde konusan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sami Güral, gelecek vadeden bir futbolcuyu kadrolarina kattiklarini için mutlu olduklarini belirtti.

Erkan Eyibil’in, Ümit Milli Takim’da da forma giydigini hatirlatan Güral, "Ersun Yanal hocamizin çok istedigi bir futbolcuydu. Erkan’i, Antalyaspor formasi ve performansi ile insallah A Milli Takim’a da göndeririz. Takimimizin ekonomik sartlari çerçevesinde en iyi isleri yapmaya çalisiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Asbaskan Fesih Tamince ise Eyibil’in, Antalyaspor’u daha iyi yerlere tasiyacagina degindi.

"Antalyaspor’a geldigim için mutluyum"

Geçen sezon Hollanda 2. Lig ekiplerinden Go Ahead Eagles takiminda kiralik olarak forma giyen Erkan Eyibil de Antalyaspor’a geldigi için mutlu oldugunu belirtti.

Antalyaspor’un genç oyunculara deger verdigini kaydeden basarili futbolcu, "Antalyaspor için her seyimi verecegim. Baska takimlarin transfer teklifleriyle ilgilenmedim. Ersun Yanal beni çok istedi. Kendimi buraya ait hissettim. Gökdeniz ve Bünyamin iyi arkadasim. Onlardan da takimin genç oyunculara ne kadar deger verdigini ögrendim. Antalyaspor’a transferim kolay olmadi" diye konustu.

Kaynak: İHA