Altinyildiz Classics Mobil Uygulamasi Ile Hediye Kazandiriyor

Altinyildiz Classics, mobil uygulamasi üzerinden Avrupa Sampiyonasi’nda günün kazanan takimini tahmin edenlere sürpriz hediyeler kazandiriyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, erkek giyim sektörünün öncü markalarindan Altinyildiz Classics’in “Sikligi Cebine Indir” sloganiyla hayata geçirdigi uygulamasi bu kez #BuTakimBuMaçiAlir dijital anketi ile hediye kazandiriyor.

Alisverisi farklilastiran uygulama ile Avrupa Sampiyonasi’nda günün kazanan takimini tahmin edenler, Altinyildiz Classics’ten hediye çekinden gömlege, tisörtten pantolona kadar çesitli hediyelerden kazanma sansi yakaliyor. Turnuva sonunda tüm maçlari dogru tahmin eden kisiler ise sürpriz hediyenin sahibi oluyor.

Finale kadar yükselenlere daha çok hediye kazandiran uygulama deneyimini yasamak için yapilmasi gereken tek sey Altinyildiz Classics mobil uygulamasini indirmek ve uygulama üzerinden günün kazananlarini tahmin etmek.

Trendleri kendi çizgisinde basariyla yorumlayan Altinyildiz Classics'in mobil uygulamasi ile ayrica her yerden sezon trendlerine ulasilabiliyor, farkli ödeme seçeneklerinden faydalanilabiliyor, hizli ve güvenli bir alisveris deneyimi yasanabiliyor.

Kaynak: AA