Maçın Ardından

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer:'Altay maçında ne kadar disiplinli, coşkulu oynadıysak, mücadele ettiysek, bu maçta da tam tersini yaptık. Böyle olunca da mağlubiyet kaçınılmaz' Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar:'Toplayabileceğimiz en yüksek puanı toplayıp, bu sezonu tamamlamak istiyoruz'

TFF 1. Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 4-1 yenilen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, kötü oynadıkları için mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında çok kötü oynadıklarını kaydetti.

Önceki hafta deplasmanda Altay'ı yendiklerini anımsatan Erginer, "Bugün baktık onun tam tersi bir oyun ve mantalite. İki maç arasında siyahla beyaz kadar fark var. Altay maçında ne kadar disiplinli, coşkulu oynadıysak, mücadele ettiysek, bu maçta da tam tersini yaptık. Böyle olunca da mağlubiyet kaçınılmaz." diye konuştu.

Erginer, Altay galibiyetinden sonra iç sahadaki kötü süreci sonlandırmak istediklerini ama başaramadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu, bizim için ayrıca üzücü. Bu şekilde devam ederse, bu mantaliteyle her maç zor. Maçı kazanmak için o mücadeleyi yapmanız lazım, rakipten çok istemeniz, daha çok koşmanız lazım. İşin arzu, istek ve coşku tarafı bir tarafa, bir de taktiksel tarafları var. Bu taraf olmayınca diğer tarafı hiç yakalayamıyoruz. Çok üzücü bir skor ama böyle gitmemesi lazım. Oturup her şeyi gözden geçirmemiz şart."

- Recep Uçar: "En yüksek puanı toplayıp, bu sezonu tamamlamak istiyoruz"

Bereket Sigorta Ümraniyespor'un teknik direktörü Recep Uçar da çok değerli bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

Rakip takım ikinci yarıya daha arzulu ve istekli başlasa da oyunu tutmayı becerdiklerini anlatan Uçar, şunları söyledi:

"Bugün beni en çok mutlu eden şey, takımın başına geldiğim günden beri geliştirmek ve oynatmak istediğim bir oyunun bugün hem hücum hem de savunma anlamında doğru izlerini görebilmek. Kalan 4 haftada da bu ligin iyi futbol oynayan takımlarından olarak izleyenlere zevk verecek bir oyun oynamaya devam edeceğiz. Toplayabileceğimiz en yüksek puanı toplayıp, bu sezonu tamamlamak istiyoruz."

Kaynak: AA