Sporla Yasayan Kent Karacabey

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, Karacabey’de sportif çalismalarin her alanda sürdügünü belirterek, geçtigimiz hafta oynanan karsilasmalarda basarili sonuçlar elde eden sporculari tebrik etti.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, Karacabey’de sportif çalismalarin her alanda sürdügünü belirterek, geçtigimiz hafta oynanan karsilasmalarda basarili sonuçlar elde eden sporculari tebrik etti. Baskan Özkan, Karacabey Belediyesi bünyesinde Ömer Iscan Spor Salonunda kadinlara yönelik devam eden Zumba, Aerobik, Step, Agirlik ve Plates çalismalarinin yogun katilimla sürdügünü belirtirken, bunun yaninda kort tenis çalismalarinin da yapildigini söyledi.

Ayica Özkan okçuluk, bisiklet, dagcilik, güres branslarinda da çalismalar için kayit alindigini ifade etti.

Kayit yaptirmak isteyenlerin, Karacabey Belediyesi Ögretmenler Parki içerisinde yeni kurulan Gençlik ve Spor Müdürlügü’ne müracaat etmeleri gerekiyor. Baskan Ali Özkan,geçtigimiz hafta oynanan müsabakalarda basarili sonuçlar elde eden sporculari da kutladi.

Özkan, “TFF 2 Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Teco Karacabey Belediyespor’umuz,evinde oynadigi müsabakada Usak Spor’u 1-0 maglup etti. Ayni hafta oynanan TVF 2. Lig Erkekler Voleybol Takimimiz da Gençlik Hizmetleri’ni 3-0 maglup ederek bizleri sevindirdi. TBF 2. Grup U14 Kiz Basketbol Takimimiz da deplasmanda Bursa Büyüksehir U14 Küçük Kizlar Takimini 34-28 maglup ederek sevincimizi katladi. Bu anlamda tüm sporcularimizi ve yönetimi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Zorlu maçlar

Öte yandan, Teco Karacabey Belediyespor Futbol Takimi bu pazar günü Kirsehir Spor ile Kirsehir Ahi Stadinda karsi karsiya gelmeye hazirlanirken, Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takimi ise Kocaeli’nde Karamürsel Idman Yurdu ile mücadele edecek.

Persembe günü ise Basketbol 2. Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor U14 Küçük Kizlar Takimi, komsu ilçe Mustafakemalpasa Belediye Spor ile oynanacak müsabaka için MKP Spor Salonuna konuk olacak.

Kaynak: İHA