Edirnespor Baskani Savas Üner'den Istifa Eden Teknik Direktöre Sitem Açiklamasi

'Geçen hafta biliyorsunuz Ordu'da farkli bir galibiyet almistik. Meger o gün hocamiz gerekli anlasmalari yapmis rakip takimla. Bana göre bu olay hiçbir sekilde etik ve dogru degil'

TFF 3. Lig ekiplerinden Edirnespor Baskani Savas Üner, "Geçen hafta biliyorsunuz Ordu'da farkli bir galibiyet almistik. Meger o gün hocamiz gerekli anlasmalari yapmis rakip takimla. Bana göre bu olay hiçbir sekilde etik ve dogru degil." dedi.

Üner, düzenledigi basin toplantisinda, teknik direktör Cahit Erçevik'in istifa etmesinin ardindan Edirnespor'un teknik direktör arayislarini sürdürdügünü belirtti.

Teknik direktörlerinin aniden istifa etmesiyle büyük sok yasadiklarini anlatan Üner, Erçevik'in ertesi gün baska bir takimla idmana çikmasinin çok dogru bir davranis olmadigini ifade etti.

Erçevik'in Karsiyaka maglubiyeti sonrasi basarisiz oldugunu ve oyuncularla anlasamadigini belirterek istifa ettigini aktaran Üner, sunlari kaydetti:

"Biz hocamiza kendisinden memnun oldugumuzu söyledik. Istifa etmekte israrci olunca bizde yönetim olarak vedalastik. Geçen hafta biliyorsunuz Ordu'da farkli bir galibiyet almistik. Meger o gün gerekli anlasmalari yapmislar. Bana göre bu olay hiçbir sekilde etik ve dogru degil. Bana gelip dogru ve dürüst bir sekilde söyleseydi. Biz ona zaten engel olmazdik. Biz adamla helalleserek ayriliyoruz, ertesi gün sabahtan idmana çikiyor baska kulüple, böyle bir sey olmaz."

Üner, Edirnespor'a sponsor arayislarinda sona gelindigini, yakin zamanda bir firma ile sponsorluk anlasmasi için masaya oturacaklarini belirtti.

Edirnespor Mali Isler Sorumlusu Levent Özkan ise sosyal medyada takim oyuncularinin paralarini alamadiklari yönündeki haberlerin asilsiz oldugunu, geçmisten gelen hiçbir borcu olmayan kulüplerinde, ödemelerin belirlenen takvim dogrultusunda yapildigini söyledi.

Kaynak: AA