Besiktas, Sampiyonlar Ligi'ni Puansiz Kapatti

Sampiyonlar Ligi C Grubu’nda Besiktas, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a deplasmanda 5-0 yenildi. Siyah-beyazlilar grubu puan alamadan bitirdi. Sergen Yalçin, "Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz, buradan çikmak için çalisiyoruz çabaliyoruz” dedi.

Maç sonrasi basin toplantisinda açiklamalar yapan Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, “On kisi kaldiktan sonra basit hatalar yaptik, basit goller yedik. Ayrica ilk yari böyle basit maglup olacagimiz bir maç gibi gözükmüyordu” dedi.

Yalçin, “Bu sekilde basit hatalar bu tür üst düzey turnuvalarda sonuca çok etki ediyor. Basit hatalar çok çabuk cezalandirilabiliyor rakip takim tarafindan” seklinde konustu.

Sampiyonlar Ligi’nde kötü bir yil geçirdiklerini dile getiren Yalçin, “Ancak futbolda insanin her sey basina gelebiliyor. Isler bazen kolaylasabiliyor bazen zorlasabiliyor. Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz, buradan çikmak için çalisiyoruz çabaliyoruz” diye konustu.

Yalçin, “Bu sampiyonlar Ligi periyodu bizi hem oyuncularimizi psikolojik olarak, motivasyon olarak ciddi bir sikintiya soktu. Insallah bundan sonra toparlaniriz diye düsünüyorum” dedi.

Iyi sonuçlar almadiklarini söyleyen Yalçin, “Bunun sorumlusu benim. Çok bahaneler üretecek bir durumum yok. Bu sürecin kesinlikle camiamiza zarar vermesini istemiyoruz. Burada tek düsündügümüz Besiktas camiasi. Bundan sonraki gidisatin bizim açimizdan da çok saglikli oldugu görünmüyor. Üzgünüz tabii. Böyle olmasini istemezdik çok daha iyisini yapmak isterdik” dedi.

Geçen sene oldugu gibi kupalar kazanmak istediklerini dile getiren Yalçin, “Iyi yerlerde olmak isterdik. Su anki durum itibariyla bunu beceremedik öncelikle onu söyleyeyim. Insallah en kisa sürede toparlariz diye düsünüyorum” diye konustu.

Grubundaki son maçini da maglubiyetle tamamlayan siyah-beyazlilar Avrupa kupalarina veda etti.

Kaynak: İHA