Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'dan Besiktas Maçi Yorumu Açiklamasi

'Onlarda da bizde de eksik oyuncular var. Kadro derinligine bakildiginda geçen sene hem milli takimda hem de kendi takimlarinda basarili performans çizip, Besiktas'a transfer olup kulübede bekleyen oyuncular var. Bizi zor bir maç bekliyor'

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasinda deplasmanda Besiktas ile karsilasacak Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, kendilerini zor bir maçin bekledigini bildirdi.

Karaman, kulüp tesislerinde basin mensuplarina yaptigi açiklamada, önemli bir haftayi geride biraktiklarini söyledi.

Oynanan her mücadelenin yeni bir heyecan ve final oldugunu anlatan Karaman, bu hafta deplasmanda Besiktas ile karsilasacaklarini hatirlatti.

Besiktas'in bu aksam Borussia Dortmund maçini seyredeceklerini belirten Karaman, "Onlarda da bizde de eksik oyuncular var. Kadro derinligine bakildiginda geçen sene hem milli takimda hem de kendi takimlarinda basarili performans çizip, Besiktas'a transfer olup kulübede bekleyen oyuncular var. Bizi zor bir maç bekliyor." dedi.

Karaman, Antalya maçinda 9 kisiyle galibiyet elde ettiklerini ve takim içinde gösterdikleri birlikteligi devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerine dikkati çeken Karaman, puanlar almak istedikleri maçlarin oldugunu dile getirdi. Karaman, hava muhalefeti nedeniyle birkaç oyuncunun antrenmana katilamadigini da ifade etti.

Ligin bitimine az bir süre kaldigini vurgulayan Karaman, kisa süre içinde birçok mücadeleye gireceklerini, lig arasinda oyuncularin bu sürede iyi dinlenip, beslenmeleri gerektigini ve performanslarini artirabilmeleri için fedakarlikta bulunmalari gerektigini kaydetti.

- Antrenman

Kayserispor, ligin 16. haftasinda 12 Aralik Pazar günü deplasmanda Besiktas ile yapacagi maçin hazirliklarina hava muhalefeti nedeniyle Abdullah Gül Üniversitesi fitnes salonunda teknik direktör Karaman yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla basladi.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, koordinasyon çalismalariyla sona erdi.

Kaynak: AA