Ilayda Cansu Kara Açiklamasi 'Böyle Farkli Bir Galibiyet Bekliyorduk'

Galatasaray ile oynadigi dostluk maçindan 7-0’lik galibiyetle ayrilan Fenerbahçe Kadin Futbol Takimi’nin genç oyunculari Ilayda Cansu Kara ve Zeynep Ülkü Kahya, alinan farkli galibiyet nedeniyle mutlu olduklarini söyledi.

Dostluk maçinda Galatasaray’i 7-0 maglup eden Fenerbahçe Kadin Futbol Takimi’nin genç oyunculari Ilayda Cansu Kara ve Zeynep Ülkü Kahya maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Maça iyi basladiklarini söyleyen 16 yasindaki Ilayda Cansu Kara, “Maça iyi hazirlandik ve iyi bir galibiyet aldik. Bunun için mutluyuz. Kadinlarin her alanda basarili olabilecegini gösterdik” dedi.

Böylesine farkli bir galibiyet beklediklerini de söyleyen Ilayda Cansu Kara, lig yarisinda kendilerini sampiyonluk konusunda zorlayacak takimlarin Besiktas ve ALG Spor oldugunu ifade etti.

Genç futbolcu son olarak Besiktas ile de böyle bir maça çikmak istediklerini ifade etti.



Kahya: “Burada olmak gurur verici”

Fenerbahçe’nin 17 yasindaki futbolcusu Zeynep Ülkü Kahya da önemli bir aksamda sahaya çiktiklarini ifade ederek, “Kadina siddete dur demek için bu maçi yaptik. Galibiyetle ayrildik. Çok güzel bir maç geçirdik bu maçtan önce. Bu maç öncesinde Riva’da kampa girdik” dedi.

Maçin ardindan Galatasarayli futbolcularla herhangi bir konusmalari olmadigini da söyleyen genç oyuncu, Fenerbahçe’de oynamanin gurur verici oldugunu da ifade ederek “Takimin en küçükleri biziz. Bu yasta burada olmak gurur verici. Takimda herkes birbiriyle iyi anlasiyor. Herkes abla kardes gibi. Birlik beraberlik içindeyiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA