TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL), 3. Bölge 1. Grup maçlari sonunda Malatya takimlari güldü.

Malatya takimlarinin karsilastigi maçta lider Arguvan Belediyespor, Darendespor’u deplasmanda 2-0 yenerken, Malatya Idmanyurdu yine deplasmanda Siverek Belediyespor karsisinda 2-0 galip geldi. BAL’daki bir diger Malatya takimi Pütürge Belediyespor ise haftayi bay takim olarak maç yapmadan geçirdi. Darende’de oynanan maçta, ev sahibi Darendespor, Arguvan Belediye Spor’a ikinci yari kalesinde gördügü gollerle 2-0 yenildi. Arguvan Belediye Spor’a galibiyet getiren golleri Dk.65 Mehmet Balli ve Dk.90+5 Engin Yildiz kaydetti.

Malatya Idmanyurdu, Siverek Belediyespor ile Siverek Firkan Tüysüz ilçe stadinda karsilasti ve maçi 2-0 kazandi. Malatya Idmanyurdu’nu galibiyete tasiyan golleri Dk.17 Gökay Yigit ve Dk.85 Devran Çamurdas atti.

Karsilasmalar sonunda Arguvan Belediyespor 12, Malatya Idmanyurdu: 12, Sanliurfa Siverek Belediyespor: 10, Sanliurfa Viransehir Belediyespor: 10, Sanliurfa Büyüksehir Belediyespor: 10, Adiyaman Besni Akinspor: 7, Imamagaspor: 4, Pütürge Belediyespor: 1 ve Malatya Darendespor 1 seklinde puan cetvelinde siralandi.

Kaynak: İHA