Sarayköyspor Evinde Farkli Kazandi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 3. Grupta mücadele eden Sarayköyspor, evinde karsilastigi Bagbasi Zeytinköyspor’u 3-0 yenerek puanini 11’e yükseltti.

Sarayköyspor, ligin 6. hafta karsilasmasinda bir diger Denizli ekibi Bagbasi Zeytinköyspor’u sahasinda konuk etti. Bu sezon lige iyi bir giris yapan kirmizi siyahli ekip 15. dakikada Aykut Çakay’in kaydettigi golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takim 45. dakikada Abdullah Çetin’in penaltidan attigi golle ilk yariyi 2-0 önde tamamladi. Mücadelenin ikinci yarisinda da iyi bir oyun sergileyen Sarayköyspor, 70. dakikada Askin Çetin’in attigi golle farki 3’e tasidi. Mücadele Sarayköyspor’un 3-0’lik üstünlügü ile sona erdi. Mücadelenin ardindan Sarayköysporlu teknik heyet ve futbolcular galibiyeti taraftarlariyla kutladi. Bu sezon evinde çiktigi karsilasmalarda maglubiyet yüzü görmeyen Sarayköyspor puanini 11’e tasidi.

Maçin 90 dakikasini tribünden takip eden Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas’ta önemli bir galibiyet elde eden futbolculari tebrik etti, sevinçlerine ortak oldu.

Kaynak: İHA