Marius Sumidica Açiklamasi 'Ocak Ayindan Itibaren Malatyaspor'un Baska Bir Yüzünü Göreceksiniz'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumidica, Konyaspor’u çok iyi analiz ettiklerini ve altin degerinde bir puan aldiklarini söyleyerek, “Ocak ayindan itibaren Malatyaspor’un baska bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacagiz” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Konyaspor deplasmaninda golsüz berabere kaldiklari maça iliskin açiklamalarda bulundu. Bugün evinde çok iyi oynayan bir takima karsi oynadiklarini dile getiren Marius Sumudica, "Bu sezon henüz evde kaybetmediler. Taktik olarak onlari kapattik. Hiç büyük sans vermedik. Kendi oyuncularimi da tebrik ediyorum. Bu hafta içi yaptigimiz hazirliklari birebir uyguladilar. Konyaspor’u çok iyi analiz ettik. Son iki maçta da gol yemedik. Bir alt lige düsmeme mücadelesi veren ve baski altinda bir takim için alinan puanlar ve gol yememek çok önemli. Ocak ayindan itibaren Malatyaspor’un baska bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacagiz. Tabii sahip oldugum oyunculardan da çok mutluyum. Bugün altin degerinde bir puan aldik” dedi.



“Futbolu daha fazla ögrenmelisiniz”

Sumudica, bir gazetecinin takimin savunma agirlikli oyun tercihine iliskin sorusuna ise, "Benim görüsüm böyle degil. Benim takimim çok iyi oynadi ve bir puan aldi. Bazen bir puanla küme düsmezsiniz, bazen de sampiyon olursunuz. Seni Malatya’ya davet ediyorum. Takimla beraber antrenman yapmanizi istiyorum. 10 oyuncum 20 yasin altinda. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu degisikligi yapiyor? Futbolu daha fazla ögrenmelisiniz" diye cevap verdi ve toplanti salonunu terk etti.

Kaynak: İHA