Konyaspor-Yeni Malatyaspor Maçinin Ardindan

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica: 'Minimum 67 transfer yapacagiz. Sahip oldugum oyunculardan çok mutluyum. Bugün altin degerinde bir puan aldik'

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasinda deplasmanda Ittifak Holding Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, deplasmandan altin degerinde 1 puan aldiklarini söyledi.

Sumudica, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, Konyaspor'un evinde çok iyi oynadigini vurguladi.

Rakibinin sahasinda yenilmedigine dikkati çeken Sumudica, sunlari kaydetti:

"Taktik olarak onlari kapattik. Hiç büyük sans vermedik. Kendi oyuncularimi da tebrik ediyorum. Bu hafta içi yaptigimiz hazirliklari bire bir uyguladilar. Konyaspor'u çok iyi analiz ettik. Son iki maçta da gol yemedik. Bir alt lige düsmeme mücadelesi veren ve baski altinda bir takim için alinan puanlar ve gol yememek çok önemli. Ocak ayindan itibaren Malatyaspor'un baska bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacagiz. Sahip oldugum oyunculardan çok mutluyum. Bugün altin degerinde bir puan aldik."

Bir gazetecinin takimin savunma agirlikli oyun tercihine iliskin sorusuna ise Sumudica, "Benim görüsüm böyle degil. Benim takimim çok iyi oynadi ve bir puan aldi. Bazen bir puanla küme düsmezsiniz bazen de sampiyon olursunuz. Seni Malatya'ya davet ediyorum. Takimla beraber antrenman yapmanizi istiyorum, 10 oyuncum 20 yasin altinda. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu degisikligi yapiyor? Futbolu daha fazla ögrenmelisiniz." diye cevap verip ardindan toplanti salonunu terk etti.

Kaynak: AA