Kayseri'den Kisa Kisa

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporculari, Yildizlar Bölge Müsabakalari'nda hem erkeklerde hem de bayanlarda sampiyon oldu.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takimlari, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasi'na katilmaya hak kazandi.

Sporculari tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'in elde edilen basarilar ve yetistirdigi sampiyon sporcularla Türkiye'de adeta sporun merkezi konumuna geldigini belirtti.

Belediye olarak diger alanlarda oldugu gibi spor alaninda büyük basarilara imza attiklarini anlatan Baskan Çolakbayrakdar, "Her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin her alanda yetismelerini saglamak adina yogun gayret sarf ediyoruz." ifadelerini kullandi.

- Pastirma kursunun ikincisi açilacak

Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür AS (KAYMEK), Pastirma Dograma ve Sunum Teknikleri Kursu'nu ikinci kez düzenleyecek.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, pastirmanin dogranmasi ve sunumu ile ilgili derslerden olusan kurs, yogun ilgi nedeniyle yeniden açilacak.

Kursta, pastirmanin tarihsel süreci, dogranmasi, sunum tekniklerinin yani sira diksiyon, stres yönetimi ile dolu içerik kursiyerlere anlatilacak.

Pastirmanin dogranmasi ve sunumu ile ilgili teorik ve uygulamali derslerden olusan kursta sehrin tanitimina da katki saglanmasi, ayni zamanda bu alanda kalifiye eleman ihtiyacina da karsilik verilmesi amaçlaniyor.

Kurs, 14 Aralik'ta baslayacak.

Kaynak: AA