Ilhan Palut Açiklamasi 'Kaybedilmis 2 Puan Var'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Yeni Malatyaspor’un kati savunmasindan dolayi etkili olamadiklarini belirterek, kaybedilmis 2 puanin oldugunu söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldiklari maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Kazanmak istedikleri bir oyun oldugunu anlatan Ilhan Palut, “Aslinda rakibimizin kendi yari sahasinda savunmayla bizi karsilayacagini tahmin ediyorduk. Özellikle ilk yari bizim adimiza bosa geçirilmis bir hücumsal manada bölüm oldu. Maalesef ilk yari istedigimiz üretkenlikte, hareketlilikte olamadik. Rakipten topu geri kazanma süremiz de son derece uzundu. Bu da bizi geri kosuslara zorladi ve baskimizi sürekli hale getiremedik” dedi.

Ikinci yari topu kazanma süresi ve baski kismini çözdüklerini kaydeden Palut, “Biraz daha oyuna cosku koyduk. Fakat bu seferde ceza sahasi içerisinde bitirici vurusu bir sekilde yapamadik. Bugün daha iyi hücum edebilirdik, daha etkili olabilirdik, daha net pozisyonlara girebilirdik ama belki bizim bahsettigimiz eksiklerimizden belki de Malatyaspor’un çok net ve kati savunmasindan dolayi bunda muvaffak olamadik. Kaybedilmis 2 puan var. Bu maçi geride birakip Karagümrük maçina odaklanacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA