Yakutiyespor Dolu Dizgin

Erzurum’u BAL Liginde temsil eden Yakutiyespor, sahasinda agiladigi Artvin Çoruhspor’u 1-0’lik skorla maglup ederek grubunda liderlige yükseldi.

Yakutiye Belediyesi’ne bagli olarak mücadele eden Yakutiyespor Kulübü aldigi galibiyetlerle Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) emin adimlarla yoluna devam ediyor. Bugüne kadar ligde oynadigi 6 maçta 5 galibiyet ve 1 maglubiyet alarak puanini 15’e yükselten Yakutiyespor, bugün Artvin Çoruhspor’la oynadigi maçta üstün performans sergileyerek, seyircisinin de destegiyle üç puanin sahibi oldu.

Taraftarlarin yogun ilgi gösterdigi maçi bastan sona üstün götüren Yakutiyespor, 81. Dakikada Furkan Çimen’in attigi golle 3 puanin sahibi olurken, liderligi de Artvin Çoruhspor’dan devraldi.

Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar, “sehrimizi Spor Toto 1. Ligi’nde temsil eden Büyüksehir Belediyesi Erzurumspor’un aldigi basarili sonuçlarla liderlige yükselmesinin ardindan, bugün de Yakutiyesporumuzun grubunda liderlige yükselmesi sevincimizi ikiye katladi. Inaniyoruz ki, bu basarili sonuçlarla sehrimiz her alanda oldugu gibi sporda da yoluna emin adimlarla devam edecektir. Bütün sporcularimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA