Ömer Erdogan Açiklamasi 'Hiçbir Oyuncumu Suçlamayacagim'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Basaksehir maçinin ardindan yaptigi açiklamada, bütün futbolcularinin gayretli oldugunu ama devre arasina girerken 3-0 olmasinin maçin gidisatini belli ettigini söyledi.

Süper Lig’in 15. hafta maçinda evinde karsilastigi Basaksehir’e 3-0 maglup olan A. Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Erdogan maçin aslinda ortada oldugunu ancak 2 penalti golü sonrasi kendilerine dezavantaj oldugunu belirterek, “Sanssiz bir maç oldu. Emre Hoca’nin gelisi ile birlikte hücum zenginligi olan formada bir takima karsi oynadigimizi biliyorduk. Ona karsi önlemimizi de aldik. 2 penalti disinda açikçasi net pozisyonu yoktu. Maçin genelinde zaten goller disinda çok net pozisyonda vermedik. Maç ortadaydi ama penalti sonrasi 2-0 geriye düstükten sonra tabii ki bizim için dezavantaj olustu. Bu maçin degerlendirmesinde hiçbir oyuncumu suçlamayacagim. Hepsi gayretliydi ama devre arasina girerken 3-0 olmasi açikçasi zaten maçin iyice gidisatini belli etti. Bu oyuncular bugüne kadar 26 puan topladilar, bundan sonraki süreçte de bu oyuncular nasil 2 haftadir skor anlaminda bir sikinti yasiyorsa, insallah en kisa zamanda da toparlayacagiz. Bazen ders çikaracagimiz maçlar oluyor ama bugün oyunsal ve mücadele anlaminda hepsi iyi niyetliydi. Biz bir olalim, birlikte olalim insallah bunu düzeltecegiz” dedi.

Kaynak: İHA