'Gerede Köyler Arasi 2021 Gazi Hüseyin Demir Futbol Turnuvasi'

Final maçinda Asagiovacik Köyü, Kayisopran Köyü'nü 40 yenerek turnuvanin sampiyonu oldu.

"Gerede Köyler Arasi 2021 Gazi Hüseyin Demir Futbol Turnuvasi"nda Asagiovacik Köyü sampiyon oldu.

Turnuva, dostluk ve kardeslik adina Bolu Gerede'nin 39 köy takiminin katilimiyla gerçeklestirildi. Turnuva, Altindag Örnek Stadi'nda gerçeklestirilen yari final ve final maçlariyla sona erdi.

Turnuvanin final maçinda Asagiovacik Köyü, Kayisopran Köyü takimini 4-0 yenerek organizasyonun sampiyonu oldu. Turnuvayi, penalti atislarinda Ikinciafsar Köyü takimini 5-3 yenen Ortaca Köyü takimi ise üçüncü tamamladi.

Turnuvayi organize eden Ankara Geredeliler Dernegi Baskani Cafer Alagöz, organizasyonun amacinin dostluk ve kardeslikleri gelistirmek oldugunu belirterek, "Ankara'daki Geredeliler olarak 96 köyümüz var, bu yil turnuvayi 39 köyümüz ve 702 oyuncumuz ile gerçeklestirdik. Iki ay içerisinde sadece pazar günleri olmak üzere 156 maç yaptik. Amacimiz burada gençlerimizi, oyuncularimizi bir araya getirmek, hemserileri bir araya getirmek için bu görevi üstlendik. Geredelilerin ilgisinden ve katilimindan dolayi da çok memnunuz." diye konustu.

Alagöz, Geredeli 15 is insaninin kendilerine destek oldugunu belirterek "Sadece Ankara'daki degil, Bolu'daki Kocaeli'deki hatta yurt disindaki Geredeliler de bu turnuvayi takip ediyor. Biz Gerede'de dogduk, Ankara'da doyduk, Altindag'li olduk, bizim sloganimiz budur. Bunun için de Altindag Belediye Baskanimiz Asim Balci'ya ve Gerede Belediye Baskani Mustafa Allar'a maddi ve manevi destekleri için tesekkür ediyoruz." dedi.

Final maçinin ardindan Asagiovacik Köyü takimina sampiyonluk kupasi takdim edilirken, turnuvaya destek veren sponsorlara da plaket verildi.

Kaynak: AA