Fatih Tekke Açiklamasi 'Geldigimizden Bu Yana Takimimizin Temel Problemleri Var'

Evinde Bursaspor’a 3-1 yenilen Denizlispor’da Teknik Direktörü Fatih Tekke, takimin temel problemlerinin oldugunu belirterek, “Umarim en kisa zamanda bunu telafi ederiz” dedi.



Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda A. Denizlispor, evinde Bursaspor’a 3-1 yenildi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, rakibin etkili oyuncularla hücum yaparak basarili oldugunu söyledi.

Takimda sakatliklar oldugunu ve temel problemler yasadiklarini belirten Tekke, “Maçin özellikle ilk yarisi istedigimiz oyunu oynadigimizi söyleyemeyiz. Ikinci yari ise spontane bir oyun oynadik. Genelde rakip ikinci bölgede savunma yapti. Etkili oyunculariyla hücum yapti ve bunda da basarili oldu. Geldigimizden bu yana takimimizin temel problemleri var. Sakalarimiz ve fiziksel olarak iyi olmayan oyuncularimiz var. Buna ragmen istegimiz iyiydi diyebilirim. Fakat oyunu daha plan ve cesur oynamak gerekiyor. En önemlisi 3-4 haftadir söyledigim gibi takim savunmasi hangi bölgede olursa olsun bire birler ve ikiye ikiler çok daha iyi oynanmali. Bunun içinde çok ciddi fiziksel gücünüz olmasi lazim. Bursaspor’u tebrik ederim. Biz biran önce yavas yavas iyiye gitmemiz gerekirken maalesef maglubiyet evimizde olunca taraftarimizi üzdük. Umarim en kisa zamanda bunu telafi ederiz. Insallah Bu süre içerisinde sakatlarimiz kisa sürede döner” dedi.

Kaynak: İHA