Trabzonspor-Adana Demirspor Maçinin Ardindan

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci: 'Rekorlar kiriliyormus, o oluyor bu oluyormus, bakmiyorum. Hafta hafta bakip bir 3 puan daha cebimize koyuyorum' Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: 'Performans olarak memnunum ama skordan ötürü üzgünüz'

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasinda sahasinda Adana Demirspor'u 2-0 yenerek liderligini sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avci, "Rekorlar kiriliyormus, o oluyor bu oluyormus, bakmiyorum. Hafta hafta bakip bir 3 puan daha cebimize koyuyorum." dedi.

Avci, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, taraftarlara tesekkür etti.

Geçen hafta VavaCars Fatih Karagümrük maçi sonrasi taraftarlari davet ettiklerini ve bugün de stadi doldurduklarini belirterek Avci, "Özellikle geldigimden beri söylüyorum onlarin destegi bizim için çok önemli. Takima verdikleri pozitif destek bizi mutlu ediyor. 'Savunmayi hücumu da beraber yapacagiz' demistik. Taraftarlar destek oldu, sabir istedim. Sabir suydu, Karagümrük maçinda penalti öncesinde 2 dakika 17 saniye, 46 pasla gelen penalti, sabir oyunudur. Buna da sabredip destek oluyorlar. Onlara tesekkür ediyorum. El ele tutusmayi insallah sezon sonunda yapariz." ifadesini kullandi.

Ligin ciddi, zor takimlarindan bir tanesine kari oynadiklarini vurgulayan Avci, söyle devam etti:

"En çok rakip arkasina kosu, kilit pas, sut atan önde bireysel geçisleri yapan bireysel oyun zenginlige sahip bir takim ile oynadik. Ilk 15 dakika oyuna giremedik. Kazandigimiz toplari kaybettik. Rakip üstümüze geldi. Yetenekli oyunumuzla golü bulduk. Ilk yari sonlarinda iki kenar ortalariyla pozisyon verdik. Ikinci yari erken gol bulup topa sahip olmayi artirak devam etmek istedik. Bir takimin sampiyon olmasi için topa sahip oldugunda da savunma yapmasi gerekir. Savunma her zaman ayakta tutacaktir." dedi.

Avci, ikinci yari daha dengeli oynadiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Zor rakibe karsi iyi bir galibiyet aldik. 15. maçi oynadik, 3 puani cebimize koyduk. Baska bir sey kazanmadik. Cornelius, hastanede. Koita'ya tesekkür ediyorum. Bugün planda yoktu 10. dakika sahaya girdi, uzun süre takimda kaldi. Ekibim gece gündüz çalisiyor. Yeni yönetim kurulumuza, baskana hayirli olsun, bildigim tek aday. Onlara tesekkür ediyoruz. Ertugrul Dogan'a ayri parantez açiyorum. Üretmemizi sagliyorlar. Rekorlar kiriliyormus, o oluyor bu oluyormus, bakmiyorum. Hafta hafta bakip bir 3 puan daha cebimize koyuyorum. Yarin antrenman yapacagiz ve devam edecegiz. Oyuncularimi seviyorum." seklinde konustu.

- Montella'nin açiklamalari

Adana Demirspor Teknik Direktörü ???????Vincenzo Montella ise gösterdikleri performanstan çok çok memnun olduklarini belirterek, "Futbolculari tebrik ediyorum. Maç esnasinda çok pozisyon bulduk ileride baskimizi hissettirdik. Kendi oyunumuzu sergilemeye devam ettik. Rakip iki kez net geldi ve o golleri de yapti. Onlarin birinci olmasi tesadüf degil. Performans olarak memnunum ama skordan ötürü üzgünüz. Çocuklari tebrik etmek istiyorum. Istedigimiz gibi kendimizi yansittik." seklinde konustu.

"Biz buraya gelirken hedefimiz kazanmakti." diyen Montella, "Performans olarak bunu da yansittik. Kaleye de çok fazla gittik ama bitirici olamadik. Rakip de 2 kere net bir sekilde geldi, hedef galip gelmekti. Çocuklari tebrik etmek istiyorum." dedi.

Kaynak: AA