Senol Fidan Açiklamasi 'Bundan Sonra Yolumuza En Iyi Sekilde Devam Edecegiz'

Tuzlaspor Teknik Direktörü Senol Fidan, Adanaspor maçinin ardindan, ”Bundan sonra yolumuza en iyi sekilde devam edecegiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda Tuzlaspor deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maç sonunda açiklamada bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Senol Fidan, ”Adanaspor’u analiz ettigimizde Sait Hoca’dan öncesi ve sonrasi olarak ikiye ayirmak lazim. Sait Hoca geldikten sonra sitemi degistirdi. Oyunda agresif bir yapilari var. Hafta içinde inceleyip analiz ettik. Bizim geriden çikislarimizda agresif baski yapacaklarini biliyorduk. Biz de ona göre önlem aldik. Zaman zaman orta sahadan çikis yaptik. 30 dakikaya kadar bizim gol pozisyonlarimiz oldugunu ve gol atma ihtimalimizin yüksek oldugunu düsünüyorum. 30 dakikadan sonra yaptigimiz basit top kayiplari ve Adanaspor seyircisinin destegi rakibimizi oyunda tuttu. Onun neticesinde basit bir top kaybindan penalti oldu. Penaltiyi kurtardik ama saha içindeki tavrimiz biraz kaos futboluna gidiyordu. Devamli mücadele vardi. Ikinci yari özellikle bu anlattigi kaos futbolu mücadeleci oyunu yükselmis oldu” dedi.

“Insallah bundan sonra yolumuza en iyi sekilde devam edecegiz" diyen Fidan, sözlerini söyle sürdürdü: "Bence ilk penalti, penaltiydi. Ikincisi bence biraz basit geldi. Ama hakemin takdiri. Benin anlayisim devamli oyun içerisinde kalmak. Oyun içerisindeki eksiklerimizi fazlaliklarimizi gidermek üzere. Hakemler de kendi islerini yaptiklarinda her sey daha güzel olacak diye düsünüyorum.”

Kaynak: İHA