Montella Açiklamasi 'Rakibin Birinci Olmasi Tesadüf Degil'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor karsisinda gösterdikleri performanstan çok memnun oldugunu belirterek, rakibin birinci olmasinin da tesadüf olmadigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 15’nci haftasinda deplasmanda Trabzonspor’a 2-0 maglup olan Adana Demirspor’da, teknik direktör Vincenzo Montella düzenledigi basin toplantisinda, rakibin birinci olmasinin tesadüf olmadigini belirterek, "Futbolculari tebrik ediyorum. Maç esnasinda çok pozisyon bulduk. Ileride baskimizi hissettirdik. Kendi oyunumuzu sergilemeye devam ettik. Rakip iki kez net geldi ve o golleri de yapti. Onlarin birinci olmasi tesadüf degil. Performans olarak memnunum ama skordan ötürü üzgünüz. Çocuklari tebrik etmek istiyorum. Istedigimiz gibi kendimizi yansittik" ifadelerini kullandi.

"Biz buraya gelirken hedefimiz kazanmakti" diyen Montella, "Performans olarak bunu da yansittik. Kaleye de çok fazla gittik ama bitirici olamadik. Rakip de iki kere net bir sekilde geldi. Hedef galip gelmekti. Çocuklari tebrik etmek istiyorum" seklinde konustu

Kaynak: İHA