Modern Pentatlonda 'Laser Run Sehir Turu Yarisi' Gençlik Parki'nda Yapildi

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunun Ankara Büyüksehir Belediyesi ile birlikte düzenledigi "UIPM Global Laser Run Sehir Turu II Yarisi" Gençlik Parki'nda gerçeklestirildi.

Federasyondan yapilan açiklamaya göre yarismaya 9, 11, 13, 15, 17 ve 19 yas alti, gençler, büyükler ve masterlar kategorilerinde 64'ü kadin 161 sporcu katildi.

Yarista 9 yas alti kadinlar kategorisinde Serra Akyapak, erkekler de ise Muhammed Siraç Arslantas birinci oldu. 11 yas altinda ise kadinlarda Aylin Yilmaz, erkekler de ise Mehmet Doruk Özkan birinci oldu.

13 yas altinda ise Tulya Kesebir, erkeklerde ise Arda Meriç birincilik elde etti. 15 yas alti kategorisinde kadinlarda ise Rana Öztürk, erkekler ayaginda ise Ataberk Kaymakoglu birinci olmayi basardi.

17 yas altinda kadinlar kategorisinde Zeynep Yazgi Ekici, erkeklerde ise Kivanç Tasyaran birinci oldu.

19 yas altinda ise kadinlarda Selen Gülel, erkekler ayaginda ise Furkan Murat birincilik elde etti.

Genç erkekler kategorisinde ise Dora Nusretoglu, Hakan Can Güngör ve Kutay Ekici dereceye girerken; genç kadinlar kategorisini Lara Deniz, büyük erkekler kategorisini de Mete Berk Demiryol birinci sirada tamamladi.

Günün son yarisi master sporcular arasinda oldu. Master kadinlar kategorisinde Tülin Eskikurt, master +60 erkekler kategorisi yarislarinda Abdullah Ahmet Gökhan Dizioglu, master +50 erkekler kategorisinde Ayhan Öztürk, master +40 erkekler kategorisinde Murat Kasimoglu günün kazananlari oldu.

UIPM Global Laser Run Sehir Turu II Yarisi sonunda dereceye giren sporculara madalyalari takdim edildi.

Kaynak: AA