Kros Ligi 2. Kademe Bölge Yarislari Igdir'da Yapildi

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 yili faaliyet programi kapsaminda U14, U16 ve U18 yas alti Kros Ligi 2. Kademe 6. Bölge Yarismalari Igdir’da yapildi.

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 yili faaliyet programinda yer alan ve Igdir Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün ev sahipligini yaptigi U14, U16 ve U18 yas alti Kros Ligi 2. Kademe Bölge Yarismalarina 11 ilden 226 sporcu katildi.

Alagöz Holding Futbol Kulübü sponsorlugunda yapilan program açilis töreni, saygi durusu Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Kafkas ve Halk oyunlari gösteriyle devem eden programda açilis konusmasi yapan Igdir Gençlik ve Spor Il Müdürü Gökhan Yavaser, böyle bir yarismaya ev sahipligi yaptiklari için mutlu olduklarini belirtti.

Yavaser, konusmasinin devaminda, “Dogumuzun Serhat ilinde Igdir’da bugün 11 ilden 226 sporcu yarisacak. Spor adina bölgemiz için büyük bir önem arz ediyor” dedi.

Iskender Igdir Bulvarinda düzenlenen kosular sonunda 14 yas alti bayanlarda Kars Il Karmasi ve erkekler Agri Il Karmasi, 16 yas alti bayanlarda Kars Il Karmasi, erkeklerde Agri Il Karmasi, 18 yas alti bayanlarda Kars Il Karmasi, erkekler de Mus Il Karmasi birinci olarak kürsüye çikti.

Kaynak: İHA