Galatasaray'da 4 Degisiklik

Galatasaray, Yeni Malatyaspor maçinin 11’ine göre Altay karsisina 4 degisikle çikti.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Galatasaray sahasinda Altay ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadiklari Yeni Malatyaspor maçinin 11’ine göre 4 degisiklik yapti. Ryan Babel, Emre Kilinç, Baris Alper Yilmaz ve Mbaye Diagne’nin yerine, Feghouli, Halil, Kerem ve Muhammed 11’de yer aldi.

Fenerbahçe derbisinden sonra 6 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Altay karsilasmasinda da kulübede yer alamadi. Terim 6 maçlik cezasinin ikincisini bu müsabakada çekti. Deneyimli teknik adamin yerine Yardimci Antrenörler Necati Ates ile Selçuk Inan takiminin basinda yer aldi.

Galatasaray’da Altay karsilasmasinin 21 kisilik kadrosunda Alexandru Cicaldau ile Ömer Bayram yer almadi.

Aytaç Kara 8 maç sonra kadroda

Sezon basinda transfer edilen Aytaç Kara en son ligin 6. haftasinda oynanan Kayserispor karsilasmasinda 21 kisilik kadrosuna alinmisti. Aytaç Altay mücadelesiyle birlikte 8 maç sonra kadroya alindi.

Galatasaray, Altay karsisina; Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyali, Sofiane Feghouli, Halil Dervisoglu, Kerem Aktürkoglu ve Mustafa Muhammed 11’i ile çikti.

Yedeklerde Ismail Çipe, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Ogulcan Çaglayan, Olimpiu Morutan, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Baris Alper Yilmaz, Emre Kilinç ve Mbaye Diagne bekledi.

Geçtigimiz günlerde vefat eden Galatasaray’in 37. Baskani Mustafa Cengiz için tribünlerde ’Basimiz sag olsun’ pankarti açildi.

Rezan Epözdemir, basin tribünü koltuklarini yeniletti

Galatasaray Ali Sami Yen Kompleksi Nef Stadyumu’nda basin tribününde bulunan koltuklari Galatasaray Baskan Yardimcisi Rezan Epözdemir yeniletti. Altay maçi öncesinde basin tribününe gelerek, basin mensuplariyla sohbet eden Epözdemir, tribündeki diger eksikleri de en kisa zamanda gidereceklerini söyledi.



Öte yandan Galatasarayli futbolcular seremoniye ’Kadina siddete son diyoruz’ pankarti ile çikti.

Kaynak: İHA