Bandirmaspor- Gençlerbirligi Maçinin Ardindan

Royal Hastanesi Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel: 'Biz kendi sahamizda istedigimiz oyunu oynayamadik' Gençlerbirligi Teknik Sorumlusu Metin Diyadin: 'Bandirmaspor, bu ligde oyun olarak ne yaptigini bilen bir takim'.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasinda sahasinda Gençlerbirligi'ne 2-1 maglup olan Royal Hastanesi Bandirmaspor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, Gençlerbirligi'ni tebrik etti.

Gürsel, maçin ardindan yapilan basin toplantisinda, maçta pas hizini saglayamadiklarini söyledi.

Istedikleri oyun anlayisini sahaya yansitamadiklarini aktaran Gürsel, "Bugün yagmur altinda mücadele açisindan yüksek bir maç oldu. Biz kendi sahamizda istedigimiz oyunu oynayamadik. Oyuna basladigimizda ilk yarida olsun, ikinci yarida da gerekli oyun temposunu, pas hizini saglayamadik. Milli maç arasi, ondan sonra bay haftasi nedeniyle herhalde." dedi.

2. yarida oyunu degisiklikleriyle oyunun ritmini artirmak istediklerini ifade eden Gürsel, konusmasini söyle sürdürdü:

"Penalti bulmamiza ragmen degerlendiremedik. O yüzden psikolojik olarak da biraz düstük. Arkasindan 1-1'i yakaladiktan sonra kontradan ikinci golü yedik. Oyunu en azindan 1-1 ile bitirmemiz lazimdi. Oyuncularimda 1-1'i bulduktan sonra oyunu kazanmak istediler. Ellerinden geleni yapmaya çalistilar ama bugün oyunsal anlamda sahada istedik ama daha önceki haftalarda oyunsal anlamda sahaya yansittiklarimizi yapamadik. Ligde bunlar olacak. Simdi bunu unutup, önümüzdeki hafta iyi çalisip Ankara'da Keçiörengücü maçinda bunu telafi etmek isteyecegiz."

Gençlerbirligi Teknik Sorumlusu Metin Diyadin ise maçi kazandiklari için oyuncularini tebrik etti.

Zor bir deplasmani geride biraktiklarini ifade eden Diyadin, sunlari kaydetti:

"Öncelikle sakatlarimizla, zor kadromuza ragmen zorlu bir deplasman olacagini biliyorduk. Bandirmaspor, bu ligde oyun olarak ne yaptigini bilen bir takim. Bizde taktiksel anlamda ikinci bölgede bekleyerek oynayip. Kontra ile en önemli özelligimizi kullanmak istedik. Oyunun içerisinde de üç tane net pozisyonumuz var. Ikinci yarida ayni formati devam ettirdik. Ikinci yarida Bandirmaspor'un biraz daha çok adamla gelecegini tahmin ediyorduk zaten. Bu da isimizi kolaylastiracakti. Nitekim de golü bulduk. Ondan sonra hakemin yarattigi penaltiyi kaçirdi. ve o yetmedi ikincisiyle durum esitlendi. Kontra atakla golü bulduk. Galibiyeti yakaladik. Bütün oyuncularimi tebrik ediyorum."

Kaynak: AA