Fenerbahçe-Afyonspor Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle:'Sonuçlandirmada ve üretkenlikte sorunlar yasiyoruz' Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak:'Önde basarak Fenerbahçe'nin zaaflarindan faydalanmak istiyorduk'.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda agirladigi TFF 2. Lig ekibi Afjet Afyonspor'u normal süresi 0-0 biten karsilasmanin uzatma bölümleri sonunda 2-0 yenerek adini son 16 turuna yazdiran Fenerbahçe'de teknik sorumlu Zeki Murat Göle, sonuçlandirmada ve üretkenlikte sorun yasadiklarini söyledi.

Ülker Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Göle, Afyonspor'u mücadelelerinden ötürü kutladi.

Bu tip maçlarda konsantrasyon sikintisi yasadiklarini vurgulayan Göle, "Daha konsantre olmaniz gerekiyor. Fenerbahçe olsaniz da bunun zararlarini gördük. Oyuna iyi baslayamadik. Pozisyon da verdik, 1-2 tanesi tehlikeliydi. Üretkenlik konusunda sikinti yasadik. Oyuna müdahale etmek zorunda kaldik. Ikinci yari degisikliklerimiz oldu. Bu, enerjimizi yukari çekti. Sonuçlandirmada ve üretkenlikte sorunlar yasiyoruz. Uzatmada rakip yoruldu, akabinde 2 gol bulduk ve turu atlamasini bildik. Bu anlamda sevinçliyiz." diye konustu.

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak ise göze hos gelen bir futbol oynadiklarini dile getirdi.

Sahaya bu anlayisla çiktiklarini belirten Kavçak, "Önde basarak Fenerbahçe'nin zaaflarindan faydalanmak istiyorduk. Tabii kaliteli bir kadrolari var. Girdigimiz pozisyonlari degerlendirsek daha farkli olabilirdi. Fenerbahçe'nin durumu bizi ümitlendiriyordu, tribünlerin süre geçtikçe tepki koyacagini biliyorduk ve öyle de oldu ancak penaltidan yedigimiz bir gol sonucunda maglup olduk." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA