Besiktas-Altay Maçinin Ardindan

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli:'Besiktas evinde oynamanin da avantajini kullandi'.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda Besiktas'a 1-0 yenilerek elenen Altay'in teknik direktörü Mustafa Denizli, iyi mücadele etmelerine ragmen tur atlamayi basaramadiklarini söyledi.

Denizli, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, iki takimin da tur atlamasinin sürpriz olmayacagini belirterek, "Besiktas evinde oynamanin da avantajini kullandi. Yeteri kadar pozisyona girdik ama sartlarin bu büyük mücadelede istedigimiz sonuca ulasmamizda yetmedigini gördük." degerlendirmesinde bulundu.

Yedikleri golün yani sira bulduklari pozisyonlari degerlendirememenin sikintisini yasadiklarini vurgulayan Denizli, "Besiktas'i tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarinda da basarilar diliyorum." ifadesini kullandi.

Besiktas karsisinda bazi oyuncularin görev almadigini kaydeden Denizli, "Bazilari da oynayacagimiz ilk lig maçinda görev yapmayacak, Afrika Kupasi'na gidecek oyuncu var. Transferde ihtiyaç duydugumuz bölgeler var, karsilayabilirsek ciddi avantaj olur." diye konustu.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarisinda fikstür avantajini iyi kullanmak gerektigini anlatan Denizli, sunlari kaydetti:

"Ilk yarida deplasman maçimiz fazlaydi. Takima olan güvenim sarsilmaz. Burasi yetistigim camia. Burada bulundugum pozisyon ve hissettiklerimle farkli konumdayim. Zorlu dönem yasadik. Uzun süreli kötü seri oldu, telafi edecegiz. Bu takim böyle mücadele ettigi sürece zorluklarin üstesinden mutlaka gelecegiz."

Kaynak: AA