UEFA'dan TFF'nin 'Sundugun Gol Olsun' Projesine Ödül

EURO 2020 için hazirlanan proje, 'Fan Engagement' kategorisinde yaraticilik ve inovasyon ödülüne layik görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2020) için hazirladigi "Sundugun Gol Olsun" projesi, UEFA tarafindan ödüle layik görüldü.

TFF'den yapilan açiklamaya göre, Instagramda büyük ilgi gören projenin UEFA Grow Ödülleri'nde, "Fan Engagement" kategorisinde yaraticilik ve inovasyon ödülünü kazandigi belirtildi.

Çevrim içi düzenlenen törende TFF 1. Baskan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardimci, açilis konusmasi yapan isimler arasinda yer aldi. UEFA'ya üye ülkelerin futbolu genis kitlelere tanitmak için olusturdugu yenilikçi projelerini ödüllendirmek amaciyla pazarlama alaninda düzenlenen UEFA Grow Ödülleri'ne 43 federasyon basvururken, toplamda 150 proje degerlendirmeye alindi.

Ödüle layik görülen "Sundugun Gol Olsun" projesi, 128 bin taraftarin katilimiyla gerçeklesti. Türkiye'de spor kategorisinde en çok katilim saglanan ve kullanilan sosyal medya filtresi olan proje, EURO 2020'de Türkiye-Isviçre maçinda Irfan Can Kahveci'nin attigi golle hayat buldu.

Kaynak: AA