Turgutluspor'un Yeni Yönetiminden Taraftara Jest

Olaganüstü kongreyle Turgutluspor Yönetim Kurulu Baskanligi görevine seçilen Ahmet Daskan ve ekibi, 6 Aralik Pazartesi günü saat 13.00’da Sakaryaspor ile oynayacaklari maç öncesi tüm biletleri satin alarak taraftarlara maç öncesi dagitacak. Öte yandan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin da Turgutluspor Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Daskan ve ekibini ziyaret ederek tebrik etti, yeni görevlerinde de basarilar diledi.

Turgutluspor Yönetim Kuruluna olaganüstü genel kurul sonrasi Ahmet Daskan ve ekibi seçildi. Kurul sonrasi icraatlarina baslayan Daskan ve ekibi taraftarlara da jest yapmayi ihmal etmedi. Daskan ve yönetimi, 6 Aralik Pazartesi günü saat 13.00’da Sakaryaspor ile oynayacaklari maç öncesinde, karsilasmanin biletlerini satin alarak maç öncesi stadyum girisinde taraftarlara dagitacak. Kendi evlerinde oynayacaklari maçta Turgutluspor’u yalniz birakmamalari yönünde taraftarlara çagrida bulunan Daskan, takima da basarilar diledi.

Baskan Akin’dan Turgutluspor’a tebrik

Öte yandan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutluspor Kulüp Baskani Ahmet Daskan ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, teknik ekibi, futbolculari ve yerel basin temsilcileriyle Turgutlu Belediyesi Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri’nde bir araya gelerek sohbet ettiler. Toplantida konusan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Turgutlusporumuzu daha iyi yerlere tasimak için hep birlikte çalisacagiz. Taraftariyla, yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolculariyla, yerel basiniyla biz çok büyük bir aileyiz. Ayrica tesislerin etrafinda yer alan tel örgüleri de söktürerek takima en büyük destekçisi cefakar taraftari kulübümüzle koparilan baglarini yeniden insa ediyoruz” dedi.

Nazik ziyaretinden dolayi Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’a tesekkür eden Kulüp Baskani Ahmet Daskan, “Turgutlu Belediye Baskanim saygideger büyügüm Çetin Akin baskanima, Baskan Yardimcimiz Firat Honaz’a nazik ziyaretinden dolayi sahsim ve yönetim kurulum adina tesekkür ediyorum. Çetin Baskanimizin ziyareti bizlere hem moral hem de güç verdi. Baskanimizinda dedigi gibi Turgutlusporumuzu daha iyi yerlere tasimak için hep birlikte çalisacagiz. Tek vücut olup bu sanli kulübü laik oldugu yere getirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA