Samsunspor Genel Kaptani Cenk Isler Açiklamasi 'Hedefimiz Her Zaman Süper Lig'dir'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un genel kaptani Cenk Isler, takimin hedefinin her zaman Süper Lig oldugunu söyledi.

Isler, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, Samsunspor'un son dönemde yakaladigi çikisin kendilerini memnun ettigini dile getirdi.

Göreve geldikten sonra özellikle forvet oyunculariyla yakindan ilgilendigini anlatan Isler, "Samsunspor'un hedefi her zaman Süper Lig'dir. Ben de buraya bu hedefe ulasmaya yardimci olmak için geldim. Samsunspor'un hedeflerine en kisa sürede, umarim bu sene, iyi futbol oynayarak ulasmak istiyoruz." dedi.

Kendisinin takima Antalya kampinda dahil olduguna isaret eden Isler, "Orada 10 gün boyunca futbolcularla ve teknik heyetle beraber oldum. Genel bir degerlendirme yaptik. Kamp iyi geçti. Ardindan Eyüpspor ve Adanaspor maçinda gördük ki en azindan az pozisyon vermeye ve disiplinli oynamaya basladik. Gönül daha fazla gol bulalim ister. Bu da zamanla olabilecek bir sey. Eksiklerimiz var. Bunlari tamamladiktan sonra çok daha diri ve iyi oynayan bir takim arzuluyoruz." ifadelerini kullandi.

Isler, gol yollarindaki eksikligi gidermek için hücum hattindaki oyuncularla görüstügünü, tecrübelerini aktardigini vurgularken, sunlari kaydetti:

"Sahanin içinde teknik anlamdaki sorumluluk tamamen teknik direktörümüz Fuat Çapa'dadir. Biz de saha disinda, zaman zaman tesislerin içinde futbolcularla bir araya gelip, neleri daha iyi yapabileceklerini, neleri yapmayacaklarini sürekli dile getiriyoruz. Futbolcular da bunu çok iyi algiliyor. Insallah böyle devam eder. Bu hafta Altinordu ile deplasmanda karsilasacagiz. Adanaspor galibiyetinin ardindan Altinordu maçinda da 3 puani alan taraf insallah biz oluruz. Tüm çalismalarimizi galibiyet üzerine yaptik. Altinordu ligin alt siralarinda olabilir ama yetenekli ve genç oyunculari mevcut. Biz de ligde yükselen bir grafik çiziyoruz."

Kaynak: AA